Kartepe’de sondajda yangın: Tüm tedbirler alındı, olumsuz durum yok!

KOCAELİ (İGFA) –Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe’de yürütülen çalışma sırasında meydana gelen yangın hakkında açıklama yaptı.

Bölgede olumsuz hiçbir durumun olmadığı paylaşılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“TÜM TEDBİRLER YANGIN SÖNENE KADAR DEVAM EDECEK”

“Kartepe İlçesi Dumlupınar Mahallesi Ulus Caddesi’nde bugün saat 13:55’te yerin 47 metre altında devam eden sondaj çalışması sırasında yangın meydana gelmiştir. İhbarın ardından bölgeye hızla itfaiye ekipleri sevk edilmiş; AFAD ve İzgaz ekiplerinden alınan bilgiye göre söz konusu sondaj alanından herhangi bir boru hattı geçmediği bilgisi alınmıştır. Çıkan yangında hafif yaralanan sondaj firmasında görevli çalışanın genel sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenilmiştir.

Yangının yayılmaması, vatandaşlarımıza zarar vermemesi amacıyla çevrede tüm tedbirler alınmış, olay mahallinde 7×24 esaslı itfaiye ekibi bekletilmektedir. Yer altında doğal yollarla oluşan ve açığa çıkan gaz yangınlarında uygulanan genel prosedür gereği bu tedbirler yangın sönene kadar devam edecektir. Açığa çıkan gazın metan gazı olduğu düşünülmekte, kesin sonuç TPAO tarafından yapılan testlerin ardından belli olacaktır. Bölgede paniğe neden olacak hiçbir olumsuzluk bulunmadığını belirtir, değerli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz”

Related Posts

Rize uluslararası karatecileri ağırladı

Rize’de düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası, 8 ülkeden yaklaşık 1000 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Tuğba ve Seda’yı hayattan koparan kaza: Alkollü sürücü tutuklandı

Bursa’da Tuğba ve Seda Akpınar kardeşlerin ölümüne neden olan kazada yaralanan ve alkollü olduğu belirlenen sürücü İsmail Sevinç, tedavisinin ardından tutuklandı.

NBA şampiyonu DJ oldu: Shaq İstanbul’u DJ Diesel olarak coşturdu

NBA tarihinin efsanevi ismi Shaquille O’Neal, DJ Diesel olarak İstanbul Festivali sahnesinde unutulmaz bir performans sergiledi; Manifest üyeleriyle sürpriz bir işbirliğine imza attı.

Kasten Öldürme Suçlusu Hakkari’de Yakalandı

Hakkari’de 8 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Y.S. jandarma tarafından yakalanarak tutuklandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında bir yeni tutuklama

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve kara para aklama soruşturmasında, delil karartma suçlamasıyla gözaltına alınan G.T. tutuklandı.

Acı diploma: Yangın şehidinin diploması ailesine verildi

Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal tarafından Ankara’daki ailesine teslim edildi.