Samsun’da sağanak nedeniyle yol çöktü

Samsun’un Yakakent ilçesinde etkili olan sağanak yağış, kırsal Oğuz ve Yörük Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda çökmelere yol açtı. Yağışın yoğunlaşmasıyla birlikte, özellikle bu bağlantı yolunda meydana gelen çökme nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye hızla intikal eden ekipler, güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı. İlgili birimler, yolun en kısa sürede onarılarak tekrar ulaşımın sağlanacağını belirtti.

Yakakent Belediyesi yetkilileri, çalışmaların başladığını ve yolun yeniden güvenli bir şekilde trafiğe açılmasının hedeflendiğini duyurdu.

Related Posts

Dürzi planında üç hedef: Böl-parçala-yönet stratejisi

Suriye’yi ateş çemberine almak isteyen İsrail, Dürzi kartını sahaya sürdü. Ülkede istikrarsızlığı derinleştirmeye çalışan işgalci güç, bu kez Süveyde’de gerilimi bahane ederek başkent Şam’ı vurdu.

Soylu’nun Ofisine Eylem Hazırlığı Soruşturması

DHKP-C ile bağlantılı 2 zanlı, Süleyman Soylu’nun ofisine yönelik keşif çalışması nedeniyle tutuklandı.

Yemen’den fırlatılan füze nedeniyle İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’nda uçuşlar durduruldu

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Yemen’den fırlatılan füze nedeniyle İsraillilerin sığınaklara girdiğini ve Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’nın kısa süreli iniş ve kalkışlara kapatıldığı aktarıldı.

Boksörden esnafa saldırı

Çerkezköy’de boksör Emir G., yanlış park nedeniyle tartıştığı esnafı darbetti, olay kamerada.

Amasya’da Mera Yönetimi Toplantısı

Vali Yardımcısı başkanlığında mera sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu Protokolü İmzalandı

Mersin Tarsus’ta hayırsever Mustafa Kaplan tarafından cami ve Kur’an kursu yapımı için protokol imzalandı.