MİT Başkanı İbrahim Kalın Şam’a gitti

Türkiye’den Yüksek Düzey Ziyaret: İbrahim Kalın Şam’da

Suriye’de HTŞ öncülüğündeki muhalif grupların Beşar Esad rejimini devirmesi sonrasında yeni hükümet, çeşitli alanlarda yenilikler yapmaya devam ederken; Türkiye’den önemli isimler de Suriye’ye giderek temaslarını güçlendiriyor.

Son olarak Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, beraberindeki heyet ile birlikte Suriye’de yeni yönetimin lideri Ahmed Şara ile görüşmek üzere Şam’a gitti.

Şam ziyareti sırasında, ikili ilişkiler, terörle mücadele ve yeniden inşa süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Related Posts

Japonya hükümetinden Filistin’e dev gıda yardımı

Japonya, Filistin’e Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP) aracılığıyla 500 milyon yen (3.3 milyon dolar) tutarında mali destek sağlanacağı bildirildi. İsrail’in Gazze’yi işgal planını yürürlüğe koymasına ve bölgede yol açtığı insani krize …

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu maçlarının kura çekimi gerçekleştirildi. Turnuvaya ilk turdan itibaren katılan kulüplerin rakipleri belli oldu.

Serdal Adalı transfer için tarih verdi

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, TFF ve MHK ile yaptığı görüşmenin ardından hakem hatalarına değinirken, transfe için de tarih verdi. Adalı, “Bu hafta eksik pozisyonları tamamlayacağız” dedi.

Yangın mağdurları yıl sonuna kadar suya para ödemeyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeye göre haziran ve temmuz aylarında meydana gelen orman yangınlarından etkilenen abonelerden yıl sonuna kadar su faturası bedeli alınmayacak.

Köpekler insanları “okuyabiliyor”

Köpeklerin, sahiplerinin duygularını anlamada olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğu bir kez daha bilimsel verilerle ortaya kondu.

CHP lideri yurt açılışında İmamoğlu ile arasındaki Filiz Akın anısını anlattı

CHP lideri Özgür Özel, İBB’nin Kadıköy’deki yurt açılışına katıldı. Yurda 21 Mart 2025’te yitirdiğimiz sanatçı Filiz Akın’ın adı verilirken CHP lideri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı Filiz Akın anısını ilk kez anlattı.