Malatya’da aranan kişinin cesedi göçük altından çıktı

Malatya’da İbrahim Alıcı Odun Deposu Çökmesinde Hayatını Kaybetti – Trajik Kaza

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde meydana gelen acı olayda, ev sahibi İbrahim Alıcı (50) odun deposunun çökmesi sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Alıcı, engelli kız kardeşiyle birlikte yaşıyordu ve üç gün boyunca kimseyle iletişime geçememişti.

Haber Alınamayan Alıcı Kontrol Edildi

İbrahim Alıcı’nın yakınları, üç gün boyunca Alıcı’dan haber alamayınca Dereköy Mahallesi’ndeki evine giderek durumu kontrol etti. Yapılan incelemede, odun deposunun çöktüğü ve Alıcı’nın enkaz altında olduğu belirlendi. Ailesi hemen 112 Acil Servis’e bilgi verdi.

Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve kurtarma çalışmalarına başladı. Maalesef yapılan kontroller sonucunda İbrahim Alıcı’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edildi

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda İbrahim Alıcı’nın cansız bedeni enkaz altından çıkarılarak Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık incelemesi için alınan cenaze, Alıcı’nın yakınları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Related Posts

Ladik’te Temizlik Seferberliği

Ladik Belediyesi temizlik çalışmalarına başladı, her mahallede detaylı temizlik yapılacak.

Ferya Gül Alioğlu’nun Keçe Sanatı Dünyayı Sarıyor

Ferya Gül Alioğlu, geleneksel keçe sanatını yurt dışında tanıtıyor, ürünleri büyük ilgi görüyor.

Portekiz’de Aşırı Sıcaklar 264 Can Aldı

Son bir haftada Portekiz’de aşırı sıcaklar nedeniyle 264 kişi hayatını kaybetti.

Bodrum’a su alarmı: Barajların seviyesi düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesine içme suyu sağlayan Geyik ve Mumcular barajlarının su seviyesi, son 2 ay içerisinde düşüşe geçti. Geyik Barajı’nın doluluk oranı yüzde 33’e, Mumcular Barajı’nınki ise yüzde 22’ye geriledi.

Bakanlık ve AKP’li belediye tapulu evlerine çöktü

Konya’da 2006 yılında AKP’li Meram Belediyesi öncülüğünde başlayan ve 2008 yılında biteceği duyurulan Gedavet Konutları aradan geçen 19 yıla rağmen bitirilemedi. Belediyeye açtıkları davaları kazanan hak sahipleri dört gözle evlerine kavuşmayı beklerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı söz konusu alanı “Rezerv Yapı Alanı” olarak belirledi. Aldıkları haberle yıkılan hak sahipleri SÖZCÜ’ye konuştu.

Yağışlı Yolda Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Bursa’nın İznik ilçesinde yağış nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, duvara ve karşı araca çarptı.