İzmir’de Yan Bakma Tartışması Kanlı Bitti: 6 Şüpheli Tutuklandı

Karşıyaka’da Yan Baktığı İddiasıyla Bıçaklanan Kişiye 6 Kişi Tutuklandı

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, yan baktığı gerekçesiyle Ö.H.’nin sırtından bıçaklandığı olaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Bostanlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ö.H., yan baktığı gerekçesiyle tartıştığı kişiler tarafından sırtından bıçaklandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Ö.H.’yi ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, çevredeki vatandaşların ifadesine başvurdu. Ayrıca, polis ekipleri olaya karışan kişi veya kişilerin kimliklerini tespit edip yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında, olaya karıştığı tespit edilen M.T.Ç.(18), Y.C.(18), Ş.H.(19), M.E.A.(18), B.G.(19) ve S.D.’yi (17) gözaltına aldı. Emniyete götürülen 6 şüphelinin işlemleri sürerken, H.Ö.’nün hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Ö.H.’nin bıçaklandıktan sonra vatandaşların yardım ettiği anlar cep telefonu ile görüntülendi.

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Hastaneye kaldırılan Ö.H.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan M.T.Ç., Y.C., Ş.H., M.E.A., B.G. ve S.D. tutuklandı.

Related Posts

Bayrampaşa’da hatalı park uyarısı gerginliğe yol açtı: Gözaltına alındılar

Bayrampaşa’daki olay, saat 22.00 sıralarında Demirkapı Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, polis ekipleri bir sürücüyü hatalı park konusunda uyararak aracını çekmesini istedi. Bunun üzerine sürücü polisle tartışmaya başladı. Bir süre sonra sürücünün …

Adıyaman İl Başkanı Doğan’dan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Bu halkın oyları gasbedilmiş durumda!

Adıyaman İl Başkanı Doğan’dan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Bu halkın oyları gasbedilmiş durumda!

Rusya, Ukrayna’yı yüzlerce İHA ve 83 füzeyle hedef aldı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rus ordusunun son bir haftada ülkesine 1800’den fazla insansız hava aracı (İHA), 1200’den fazla güdümlü bomba ve çeşitli tipte 83 füzeyle saldırdığını bildirdi. Zelenski, savaşın sona erdirilmesi yönünde diplomasinin etkili olabilmesi için öncelikle Rus saldırıların önlenmesi gerektiği değerlendirmesinde bulundu.

İsrail katliama doymuyor: Sabahtan bu yana Gazze’ye düzenlenen saldırılarda 90 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabahtan bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 90 Filistinli hayatını kaybetti.

Sopalı, tekmeli, kavgada 5 yaralı: O anlar kamerada

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yol yapım çalışmaları kapsamında kurulan şantiye alanında köylülerle işçiler arasında çıkan tekmeli ve yumruklu kavgada 2’si asker, 5 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un en gözde sahillerinde: Denize girmek yasaklandı

İstanbul Beykoz’da dalga yüksekliği nedeniyle denize girmek yasaklandı.