Elazığ’da eğitime 1 gün ara verildi

Elazığ Merkez ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, “Mevcut yağışın sabah saatlerinden itibaren kar yağışına döneceği değerlendirilmektedir. Bu nedenle şehir merkezimizde 6 Şubat günü eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. İlçelerimizde kaymakamlarımız durumu değerlendirerek ilçeleri ile ilgili kararları vereceklerdir. Ayrıca engelli çalışanlarımız ve hamile personelimiz de idari izinli sayılacaklardır. Lütfen gününüzü kitap okuyarak ve 6 Şubat asrın felaketinin yıldönümü olduğunu düşünerek evlerinizde deprem tehlikesi hususunda risk olasılıklarını ebeveynlerinize hatırlatarak ve tedbir almalarını sağlayarak geçirin” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Diyarbakır’da Uluslararası Pediatrik Çalıştay

Diyarbakır’da pediatrik kardiyoloji çalıştayı, uluslararası uzmanların katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi.

Antalya’da Rüşvet Soruşturmasında Yeni Gözaltılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet soruşturmasında 3 kişi gözaltına alındı.

İşgalci İsrailliler Batı Şeria’da Filistinlilere ait iki aracı ateşe verdi

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, işgal altındaki Batı Şeria’da Filistinlilere ait iki aracı ateşe verdi.

Süveyda’da kırılgan ateşkes: Dürzi-Bedevi çatışması ne olacak

“Dürzilerin önde gelen liderlerinden Hikmet el-Hicri’nin çatışmaların başından bugüne yaptığı açıklamalarda kullandığı dilin sertliği ve müzakere masasına oturmama konusundaki ısrarı, Dürzi geriliminin devam edeceğini gösteriyor.”

Kendilerini polis olarak tanıtıp, 4 milyon 250 bin lira dolandırdılar

Adana’da telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları Arif A.’nın (70) evindeki 4 milyon 250 bin lira değerindeki altınını alarak dolandıran Hayri İ. (23) ile Rıdvan G. (35), polisin operasyonuyla yakalandı. Şüpheliler tutuklanırken, altının bulunması için çalışma başlatıldı.

Cankurtaran Yelkovan Kuşunu Kurtardı

Hatay’da cankurtaran, bitkin halde bulunan yelkovan kuşunu kurtarıp koruma altına aldı.