Edirne’de Alkollü Sürücü Dehşet Saçtı: 5 Araca Çarptı, 1 Yaralı

Edirne’de Alkollü Sürücü Paniğe Neden Oldu: 5 Araç Zarar Gördü, 1 Kişi Yaralandı

EDİRNE – Edirne’de alkollü bir sürücü, 5 araca çarparken, beraberinde bulunan bir yolcuyu yaraladı ve maddi hasara neden oldu.

Kaza, Edirne Abdurrahman Mahallesi Kem Hacı Sokak’ta meydana geldi. 34 CDS 385 plakalı aracı kullanan Y.K. isimli sürücü, seyir halindeyken park halindeki araçlara çarparak durabildi. Bu çarpışma sonucunda, bir motosiklet, dört otomobil ve bir kamyonette ciddi zarar meydana geldi ve araçta bulunan bir yolcu yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı H.I., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kontrolünde sürücü Y.K’nın 1.33 promil alkollü olduğu belirlendi. Y.K.’nın ehliyetine el konulurken, 9 bin 237 TL trafik cezası kesildi.

Yaralı yolcunun da alkollü olduğu bilgisi alındı. Olaydan etkilenen vatandaşlardan Mesut Dalol, mağduriyetlerini dile getirdi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MEHMET BASMACI – 3.Sayfa

Related Posts

Sahte ‘Emine Erdoğan Listesi’ Spotify’ın başını yaktı

Kültür Bakanlığı, şarkı dinleme platformu Spotify’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığını belirterek hukuki olarak harekete geçileceğini belirtti.

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Son Dakika… Bir siyasi yasak talebi daha! İmamoğlu’nun diploma iddianamesi tamamlandı

Son Dakika Haberi… Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 8 yıl 9 ay hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca, siyasi yasak talep edildi.

Market müdürü üzerine oturdu, genç kadın kurtarılamadı

ABD’nin Los Angeles kentinde bir markette reyona ürün dizme kavgası sonrası yaşanan üzücü olay, genç bir kadının hayatına mal oldu.

Ünlü oyuncu Michael Madsen hayatını kaybetti

“Rezervuar Köpekleri” ve “Kill Bill” filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Michael Madsen, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Muhalefetin ‘Doğa katliamına kılıf’ dediği İklim Kanunu, Meclis’ten geçti: İşte yeni düzenlemedeki detaylar

Muhalefetin ‘Doğa katliamına kılıf’ dediği İklim Kanunu, Meclis’ten geçti: İşte yeni düzenlemedeki detaylar