Darıca’da Silahlı Kavga: Engelli Adam Hayatını Kaybetti

Darıca’da Silahlı Kavga: Yürüme Engelli Şahıs Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada, iki grup arasında çıkan olayda yürüme engelli bir şahıs hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, Nene Hatun Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde saat 21.00 sıralarında gerçekleşti. Sabah saatlerinde başlayan bir tartışma akşam saatlerinde tekrar alevlendi ve kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı olayda G.K. ve S.İ. yaralanırken, tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren esnaf Metin Hacıoğlu (40) da arada kalarak ağır şekilde yaralandı ve hayatını kaybetti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, yapılan incelemede 20 boş kovan, muşta ve keser bulunduğu, ayrıca bir binanın penceresine de kurşun isabet ettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – KOCAELİ

Related Posts

Bayrampaşa’da hatalı park uyarısı gerginliğe yol açtı: Gözaltına alındılar

Bayrampaşa’daki olay, saat 22.00 sıralarında Demirkapı Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, polis ekipleri bir sürücüyü hatalı park konusunda uyararak aracını çekmesini istedi. Bunun üzerine sürücü polisle tartışmaya başladı. Bir süre sonra sürücünün …

Adıyaman İl Başkanı Doğan’dan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Bu halkın oyları gasbedilmiş durumda!

Adıyaman İl Başkanı Doğan’dan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Bu halkın oyları gasbedilmiş durumda!

Rusya, Ukrayna’yı yüzlerce İHA ve 83 füzeyle hedef aldı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rus ordusunun son bir haftada ülkesine 1800’den fazla insansız hava aracı (İHA), 1200’den fazla güdümlü bomba ve çeşitli tipte 83 füzeyle saldırdığını bildirdi. Zelenski, savaşın sona erdirilmesi yönünde diplomasinin etkili olabilmesi için öncelikle Rus saldırıların önlenmesi gerektiği değerlendirmesinde bulundu.

İsrail katliama doymuyor: Sabahtan bu yana Gazze’ye düzenlenen saldırılarda 90 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabahtan bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 90 Filistinli hayatını kaybetti.

Sopalı, tekmeli, kavgada 5 yaralı: O anlar kamerada

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yol yapım çalışmaları kapsamında kurulan şantiye alanında köylülerle işçiler arasında çıkan tekmeli ve yumruklu kavgada 2’si asker, 5 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un en gözde sahillerinde: Denize girmek yasaklandı

İstanbul Beykoz’da dalga yüksekliği nedeniyle denize girmek yasaklandı.