CHP Genel Başkanı Özel, İrlanda’nın Ankara Büyükelçisi Brosnan’ı kabul etti

CHP Genel Başkanı Özel, İrlanda Büyükelçisi Brosnan ile Görüştü

CHP’nin basın biriminden gelen açıklamaya göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından göreve gelen Muharrem İnce’nin yerine getirilen CHP Genel Başkanı İrfan Özel, İrlanda’nın Ankara Büyükelçisi Clare Brosnan ile bir araya geldi.

Görüşme, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşirken, Özel’e Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel eşlik etti.

Related Posts

YPG süreci sabote etme çabasında mı? Çok konuşulacak AKP kulisi: DEM Parti’nin Hakan Fidan ile polemiğe girmesi ‘şüpheli’

Nefes yazarı Nuray Babacan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın YPG’yi hedef alan açıklamaları ve DEM Parti’den gelen yanıta ilişkin olarak iktidar kulislerinde konuşulanları aktardı. Babacan, “DEM yönetiminin sık sık Suriye’de sadece kuzeydeki gelişmeleri önceleyen açıklamalar yapması, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan üzerinden hükümetle polemiğe girmesi ‘şüpheyle’ değerlendiriliyor” ifadelerini kullandı.

Ağrı’da Trafik Kazası: 12 Yaşındaki Çocuk Ankara’ya Sevk Edildi

12 yaşındaki Muhammet Hasan Sarı, omurgasındaki kırıklar nedeniyle ambulans uçakla Ankara’ya nakledildi.

Konya’da Uyuşturucu Operasyonu: 74 Tutuklama

Konya’da düzenlenen 78 operasyonda 74 kişi tutuklandı, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Ankara’da 12 katlı binada yangın paniği

Ankara’da 12 katlı binanın çatısında çıkan yangın panik yarattı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından dairelere sıçramadan söndürüldü.

Yeni evlenen çiftten Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’e destek

Yeni evlenen çiftten Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’e destek

Danimarka Başbakanı Frederiksen: Netanyahu bir ‘sorun’ haline geldi

Danimarka Başbakanı Frederiksen: Netanyahu bir ‘sorun’ haline geldi