Adana’da Kaçak Makaron Operasyonu: 3 Tutuklama

Adana’da Kaçak Makaron Operasyonunda 17 Milyondan Fazla Kaçak Makaron Ele Geçirildi

Adana’da yapılan operasyonlarda kaçakçılara yönelik büyük bir darbe vuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 17 milyondan fazla kaçak makaron ele geçirdi.

Ekipler, çalışmaları sırasında farklı adreslere yüklü miktarda makaron geleceği bilgisine ulaştı. Hemen harekete geçen ekipler, belirlenen kamyonlar ve depolara baskın düzenledi. Yapılan operasyonlarda toplamda 17 milyon adetten fazla kaçak makaron bulundu ve 3 şüpheli tutuklandı. Ele geçirilen makaronların piyasa değerinin 12 milyon TL olduğu belirlendi.

Şüpheliler SD., T.T. ve A.T. ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler, adalet önünde hesap verecekler. Adana Emniyeti, kaçakçılara geçit vermeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Related Posts

Japon ekonomisinde geçici yükseliş aldatıcı

Moody’s Analytics’e göre, Japonya’da ikinci çeyrekte görülebilecek geçici GSYH artışı yanıltıcı, ABD’nin yeni %15’lik tarifeleri ihracat ve üretimi daraltacak, iç talepte de enflasyon baskısı nedeniyle kayda değer bir toparlanma beklenmiyor.

58 Yıldır Bakırcılık Yapan Usta

Bayburt’ta 69 yaşındaki Hanefi Sarıkaya, yarım asırdır bakırcılığı sürdürüyor ve mesleği yaşatmaya çalışıyor.

Elektrikli araç şarj noktaları takibe alındı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrikli araç şarj hizmetleri piyasasını denetime aldı. Yapılan son denetimler kapsamında üç şarj hizmet sağlayıcısının, internet siteleri ile EPDK’ya bildirmeleri gereken fiyat bilgilerini güncel şekilde …

Sochi’den Samsun’a 994 Turist

Rusya’nın Sochi Limanı’ndan yola çıkan Astoria Grande kruvaziyeri, Samsun’a 994 turistle demirledi.

‘Kamu istihdamı arttı’ denildi ama… Türkiye OECD listesinde son sıralarda

Ekonomi çevrelerinde Türkiye’de kamu istih­damının yüksekliğine ilişkin tartışma sürerken, son yıllarda özellikle belediyele­rin giderek artan işçi ve mer­kezi yönetimin sözleşmeli kadrolarına rağmen kamu çalışanlarının toplam istihdam­daki payı, OECD ortalaması­nın hala çok altında kalıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘TCMB verilerine göre brüt rezervler 174,4 milyar dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesinde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, 8 Ağustos haftasında brüt rezervlerin 174,4 milyar dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördüğünü açıkladı.