Bursa İnegöl protokolünden yılbaşı gecesi görev ypanlara ziyaret

Bursa İnegöl Protokolünden Yılbaşı Gecesi Görev Yapanlara Ziyaret

BURSA (İGFA) – İnegöl ilçesinde, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban ve diğer protokol üyeleri, yeni yıla sahada görev yapan kamu çalışanlarıyla birlikte girdi. Yılbaşı gecesi, kamu personeli ve esnaflar ziyaret edilerek destekleri için teşekkür edildi.

Ziyaretler, 22.30’da şehir merkezinde polis noktası ziyaretiyle başladı ve Atatürk Bulvarı’ndaki esnafların ardından devam etti. İtfaiye Müdürlüğü’nde nöbette olan itfaiye ekipleri de unutulmadı ve yeni yılları kutlandı. Temizlik personeli de ziyaret edilerek tatlı ikramında bulunuldu ve çalışmalarında kolaylıklar dileyen protokol, son olarak İnegöl Belediyesi hizmet binasını ziyaret etti. Çözüm Merkezi ve Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personellere de yeni yıl kutlama mesajları iletilerek ziyaretler sonlandırıldı.

Related Posts

Tayland ve Kamboçya’dan Ateşkes Anlaşması

Malezya’da bir araya gelen liderler, acil ve koşulsuz ateşkes üzerinde anlaştı.

2. Lig’i sallayan Yasin Öztekin’in yeni adresi belli oluyor

Bucaspor 1928’le sözleşmesi sonra eren Yasin Öztekin’in, 3. Lig ekibi Yalova FK ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Gönüllülerden Kaplumbağa Kurtarma

Bursa Orhaneli’nde yangından kurtarılan kaplumbağaya gönüllüler su vererek yardım etti.

Orhaneli’nde Orman Yangını Kontrol Altında

Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki orman yangını büyük oranda kontrol altına alındı, müdahale sürüyor.

Bodrum’da Makine Arızasına Kurban Giden Tekne Kurtarıldı

Bodrum açıklarında sürüklenen tekne ve içindeki 2 kişi, kıyı emniyeti ekiplerince kurtarıldı.

Erzurum’da göçmen kaçakçılığına üç tutuklama

Erzurum’da araçlarla göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen şüphelilere operasyon yapıldı. Operasyonda üç kişi tutuklandı.