Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Hayvan Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı – Çine Haberleri

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.E.A. adlı şahsın kaybettiği 2 büyükbaş hayvanın çalındığı şüphesiyle ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Çine İlçe Jandarma Komutanlığı, tel çitlerle çevrili araziden çalınan hayvanlar için harekete geçti.

Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan tutuklanan A.Y. (31) isimli şahsın çalıntı hayvanların sahibi olduğu belirlendi. A.Y.’nin çaldığı büyükbaş hayvanları, Çine ilçesinden bir kişiye satmış olduğu ortaya çıktı. Yapılan inceleme sonucunda, çalıntı hayvanların farklı illere, Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi yerlere satıldığı tespit edildi.

Ancak, şanssız hayvanlar, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda canlı bir şekilde bulunarak güvenli bir şekilde sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir ve sorumlular hak ettikleri cezayı alacaklardır.

Haber Kaynağı: www.cinehaberleri.com

Related Posts

Bingöl’de Tır devrildi: Sürücü ağır yaralandı

Bingöl’ün Genç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı.

DEM şimdi de siyasi partilerin İmralı’ya gitmesini istedi

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, “Biz bütün siyasi partilerin mutlaka İmralı’ya gitmesi, Öcalan’la bu süreci tartışması, Kürt sorununun çözümü ve barış açısından kendi görüş, düşünce ve fikirlerini orada iletmesi ve Öcalan’la bu tartışmayı yürütmesinin çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Adana’da 14 milyonluk kaçak telefon ve gözlük yakalandı

Adana’da polisin düzenlediği operasyonda, piyasa değeri 14 milyon 100 bin TL olan gümrük kaçağı telefon ve gözlük ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Kalfa, iş insanını öldürdü! Dehşet anları ortaya çıktı

İş insanı ve Serhat Ardahan Spor’un eski başkanı Aykut Karagöz, ofisinde çıkan silahlı kavgada öldürüldü.

Bahar Aksu cinayetinin sanıkları hakim karşısına çıkıyor

Şişli’de 5 Mayıs 2025’te, arkadaşlarıyla birlikte kaçırmaya çalıştığı eski eşi Bahar Aksu’yu sokak ortasında silahla vurarak öldüren Rüstem Elibol (37) ve ona yardım eden 3 kişi bugün ilk kez Çağlayan’daki İstanbul Adalet Saray 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Ferdi Zeyrek’in ikiz kızlarının son isteği duyanları ağlattı

Geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in cenazesine hıncahınç bir kalabalık katılırken, Zeyrek’in ikiz kızlarının babalarının mezarına oyuncak koymak istemesi, katılımcıların göz yaşlarına boğulmasına neden oldu.