Sağlık Bakanlığı’ndan basına yansıyan olayla ilgili açıklama

Sağlık Bakanlığı, “Sağlık hizmetinde memnuniyetin, hizmet alanın ve hizmet verenin memnuniyetine bağlı olduğunu biliyoruz; vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyetini bir arada gözetiyoruz; bu iki değeri birbirinin ayrılmaz parçası görüyoruz” açıklamasını yaptı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bugün basına yansıyan, yanlış anlaşıldığı ifade edilerek muhatabı tarafından özür dilenen konuşma ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. 1,5 milyonu bulan büyük sağlık ailemiz, her gün milyonlarca vatandaşımızın sağlığı için var gücüyle çalışmaktadır. Büyük sağlık ailemiz, pandemiden deprem felaketine kadar ülkemizin içinden geçtiği pek çok badirede vatanseverliğin tanımını yeniden yazan üstün bir fedakarlık örneği sergilemiştir. Sağlık hizmetinde memnuniyetin, hizmet alanın ve hizmet verenin memnuniyetine bağlı olduğunu biliyoruz; vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyetini bir arada gözetiyoruz; bu iki değeri birbirinin ayrılmaz parçası görüyoruz. Bu çerçevede toplumun tüm kesimleri tarafından sağlık çalışanlarımızla ilgili yapılan açıklamalarda hassas olunması gerektiğine inanıyoruz” denildi.

Related Posts

Gönüllülerden Kaplumbağa Kurtarma

Bursa Orhaneli’nde yangından kurtarılan kaplumbağaya gönüllüler su vererek yardım etti.

Orhaneli’nde Orman Yangını Kontrol Altında

Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki orman yangını büyük oranda kontrol altına alındı, müdahale sürüyor.

Bodrum’da Makine Arızasına Kurban Giden Tekne Kurtarıldı

Bodrum açıklarında sürüklenen tekne ve içindeki 2 kişi, kıyı emniyeti ekiplerince kurtarıldı.

Erzurum’da göçmen kaçakçılığına üç tutuklama

Erzurum’da araçlarla göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen şüphelilere operasyon yapıldı. Operasyonda üç kişi tutuklandı.

Ali Kızılkuyu Yeşil Yalova FK’ya Geçti

Altay’dan ayrılan Ali Kızılkuyu, Yeşil Yalova FK ile el sıkıştı ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

Karatay Belediye Başkanı Kılca, Sağlık Merkezi ve Esnafı Ziyaret Etti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Uzm. Dr. Ekrem Karakaya Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ve esnafla bir araya geldi. Merkezin sağlık altyapısına katkısını vurguladı ve esnafın önemine dikkat çekti.