Üstün zekalı manken randevu için tek soru soruyor

Mankenlik yapan kişilerin genellikle toplum tarafından zekalarından çok güzellikleriyle var oldukları düşünülür… Ancak ABD’li 24 yaşındaki Candice Kloss, hem güzelliğiyle manken olmuş hem de zekasıyla Mensa tarafından üstün zekalı kabul edilmiş. IQ puanı 136 olan genç manken, kendisiyle randevulaşmak isteyen erkeklere tek bir şart koşuyor.

Gerçek aşkı aradığını belirten genç model, bir süredir arayışlarını sürdürdüğünü şöyle ifade etti: “Arayışım devam ediyor ama sanırım doğru kişiyi hala bulamamamın nedenlerinden biri biraz fazla bakım isteyen biri olmam. Çıktığım birçok kişi IQ’mu hemen öğrenmiyor ve bu da onların zekamdan dolayı geri adım atmasını engelliyor. Geçmişte bu durum aşkı bulmamı zorlaştırdı. Örneğin bazı randevularımda karşımdaki kişinin yanlış telaffuz ettiği kelimeleri düzelttim ve bundan pek hoşlanmadılar. Her şeyi bildiğimi göstermek için yapmıyorum, sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve bu da durumu garip hale getiriyor.”

RANDEVU İÇİN TEK SORU SORUYOR

IQ’sunu yüksek tutmak için kendini benzer zeka seviyesindeki insanlarla çevrelediğini belirten Candice, “Tüm arkadaşlarım benden çok daha yaşlı çünkü yaşıtlarımla pek ortak noktam yok” diyor. Ancak bu beklentisi, ‘gerçek aşkı’ bulmasının önünde de büyük bir engel… Üstün zekalı model Kloss, randevu için erkeklere IQ testi yaptırma şartı koşuyor ve puanlarını soruyor. Kloss, genellikle bu yöntem yüzünden sorun yaşadığını, “Belki de ‘Bay Doğru’yu kaçırmış olabilirim” sözleriyle ifade etti.

Related Posts

Erzurum’da göçmen kaçakçılığına üç tutuklama

Erzurum’da araçlarla göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen şüphelilere operasyon yapıldı. Operasyonda üç kişi tutuklandı.

Ali Kızılkuyu Yeşil Yalova FK’ya Geçti

Altay’dan ayrılan Ali Kızılkuyu, Yeşil Yalova FK ile el sıkıştı ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

Karatay Belediye Başkanı Kılca, Sağlık Merkezi ve Esnafı Ziyaret Etti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Uzm. Dr. Ekrem Karakaya Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ve esnafla bir araya geldi. Merkezin sağlık altyapısına katkısını vurguladı ve esnafın önemine dikkat çekti.

‘Açılım’ sürecinde yeni gelişmeler: Terör örgütü PKK’lıların tahliyesi sürüyor

Yeni “açılım” sürecine ilişkin Meclis’te kurulacak komisyonun tartışmaları sürerken, terör örgütü PKK’lıların bir bir tahliye edilmesi kamuoyunun büyük tepkisine yol açıyor. Son olarak terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a yakın isimlerden olan PKK üyesi Veysi Aktaş, İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nden tahliye edildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, “Bunun adı barış değil, ihanet süreci” tepkisini gösterdi.

Denizli’de çalındı, Konya’da bulundu: Bir tutuklama

Denizli’de çalınan TIR dorsesi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından 78 ayrı kamera kaydı izlenerek Konya’da bulundu. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Pazara ateş açtılar! 8 yaralı

Türkiye’nin dört bir yanından şiddet haberler peş peşe geliyor. Bu kez de Çorum, silah sesleriyle karıştı. Pazar yerine gelen 2 kişi silahlarıyla ateş edip kaçtı. Büyük kargaşanın ardından 8 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. olayla ilgili soruşturma devam ediyor.