Düğün salonu çıkışında 2 kişiyi tabancayla yaralayan şüpheli tutuklandı

Dumlupınar Mahallesinde Düğün Salonunda Çıkan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda meydana geldi. Düğün salonunda B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı ve kısa sürede sokağa taştı, kavgaya dönüştü.

Gerilimin yükselmesiyle B.K., yanında bulunan tabanca ile ateş açtı. B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunla yaralandı. Polis ekipleri hızla olaya müdahale ederek B.K.’yi gözaltına aldı ve olayda kullanılan tabancayı ele geçirdi. Yaralılar B.D. ve O.Ç. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından B.K., bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Son Dakika… Bir siyasi yasak talebi daha! İmamoğlu’nun diploma iddianamesi tamamlandı

Son Dakika Haberi… Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 8 yıl 9 ay hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca, siyasi yasak talep edildi.

Market müdürü üzerine oturdu, genç kadın kurtarılamadı

ABD’nin Los Angeles kentinde bir markette reyona ürün dizme kavgası sonrası yaşanan üzücü olay, genç bir kadının hayatına mal oldu.

Ünlü oyuncu Michael Madsen hayatını kaybetti

“Rezervuar Köpekleri” ve “Kill Bill” filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Michael Madsen, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Muhalefetin ‘Doğa katliamına kılıf’ dediği İklim Kanunu, Meclis’ten geçti: İşte yeni düzenlemedeki detaylar

Muhalefetin ‘Doğa katliamına kılıf’ dediği İklim Kanunu, Meclis’ten geçti: İşte yeni düzenlemedeki detaylar

Atanamayan öğretmenler Erdoğan ve Tekin’e seslendi

Aldıkları yüksek puanlara rağmen atama hakkı elde edemeyen öğretmenler İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde açıklama yaptı. Bu yıl da birçok öğretmenin, önceki yıllarda aynı puanlarla rahatlıkla atanabilecek durumda olmasına rağmen, kontenjan düşüşü nedeniyle atanamadığını belirtti.