Uşak’ta Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Uşak’ta otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hurdaya dönen otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Hakkı Şahin (29) idaresindeki 64 ACH 226 plakalı otomobil Uşak’tan İzmir istikametine seyir halindeyken Uşak Lisesi yakınlarına geldiğinde aynı istikamette seyir halinde olan ve yük indireceği iş yerine doğru sağa dönüş yapan Z.T. (44) yönetimindeki 35 BZM 216 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince yapılan incelemede çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil sürücüsü Hakkı Şahin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerince olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi alınırken, Uşak-İzmir karayolu ise bir süre trafiğe kapatıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Şahin’in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Öte yandan, tır sürücüsü gözaltına alınırken kazayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldığı öğrenildi. – UŞAK

Related Posts

Meteoroloji il il açıkladı: Rüzgar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji, Akdeniz, İskenderun Körfezi çevreleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İç Anadolu için sağanak uyarısı yaptı. Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu’da hava açık ve sıcak.

Piyangoda çifte vuruş: Yanlışlıkla milyoner oldu

ABD’nin Massachusetts eyaletinde yaşayan Paul Corcoran isimli bir adam, Powerball çekilişi için yanlışlıkla iki bilet alarak büyük ikramiyenin iki katını kazandı.

Sabah gazetesinde sürpriz veda

Sabah gazetesi yazarı Ferhat Ünlü, medya grubundan ayrıldığını açıkladı.

İlhan Çakır Balıkesir Merkeze Atandı

Ayvalık’ın sevilen emniyet müdürü İlhan Çakır, Balıkesir merkeze atanarak yeni görevine başladı.

Kumar borcu olan damat, düğünden sonra takıları alıp kaçtı

12 Temmuz’da Denizli’de dünya evine giren futbol antrenörü Hüseyin Cumhur Acar, evlendikten 3 gün sonra düğün takılarını alarak kayıplara karıştı. Acar’ın sanal ortamda kumar oynadığı ve yaklaşık 2 milyon TL borcu olduğu öğrenildi.

Resmî Gazete’de bugün (20 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (20 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)