Özlem Gürses hakkında iddianame hazırlandı

 

SÖZCÜ TV Para Politika sunucusu gazeteci Özlem Gürses hakkında iddianame hazırlandı. Gürses’in iki yıla kadar hapsi isteniyor.

YouTube kanalında söylediği sözler nedeniyle gözaltına alınan gazeteci  Gürses 52 gün boyunca ev hapsinden tutuldu. Geçtiğimiz hafta ev hapsi kararı kaldırılan Gürses hakkında iddianame hazırlandı. İddianame kabul edilirse Gürses iki yıla kadar hapisle yargılanacak. 

Gürses ev hapsinde bulunduğu süre boyunca yayınlarını evinden gerçekleştiriyordu. 

Related Posts

Meteoroloji il il açıkladı: Rüzgar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji, Akdeniz, İskenderun Körfezi çevreleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İç Anadolu için sağanak uyarısı yaptı. Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu’da hava açık ve sıcak.

Piyangoda çifte vuruş: Yanlışlıkla milyoner oldu

ABD’nin Massachusetts eyaletinde yaşayan Paul Corcoran isimli bir adam, Powerball çekilişi için yanlışlıkla iki bilet alarak büyük ikramiyenin iki katını kazandı.

Sabah gazetesinde sürpriz veda

Sabah gazetesi yazarı Ferhat Ünlü, medya grubundan ayrıldığını açıkladı.

İlhan Çakır Balıkesir Merkeze Atandı

Ayvalık’ın sevilen emniyet müdürü İlhan Çakır, Balıkesir merkeze atanarak yeni görevine başladı.

Kumar borcu olan damat, düğünden sonra takıları alıp kaçtı

12 Temmuz’da Denizli’de dünya evine giren futbol antrenörü Hüseyin Cumhur Acar, evlendikten 3 gün sonra düğün takılarını alarak kayıplara karıştı. Acar’ın sanal ortamda kumar oynadığı ve yaklaşık 2 milyon TL borcu olduğu öğrenildi.

Resmî Gazete’de bugün (20 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (20 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)