İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan Halk TV operasyonuna sert tepki: Adalet, bir gün herkese lazım olacak!

İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: İktidar Adaleti Kullanıyor

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Halk TV’ye yapılan operasyon ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dervişoğlu, iktidarın yargıyı kullanarak toplumu sindirmeye çalıştığını belirtti. Adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurgulayan Dervişoğlu, iktidarın kayırmacı bir tutum sergilediğini ifade etti.

Dervişoğlu, Türkiye’nin adaletsiz bir duruma sürüklendiğini dile getirirken, adalet duygusunun milleti birleştiren en önemli unsurdan biri olduğunu söyledi. Halk TV’ye yapılan müdahalenin tüm halka yönelik bir “yargı sopası” olduğunu belirten Dervişoğlu, basın özgürlüğünün demokrasi için vazgeçilmez olduğunu hatırlattı.

İYİ Parti Lideri, iktidarı uyararak yargının tüm vatandaşlar için tarafsız bir şekilde işlemesi gerektiğini vurguladı. Son olarak, Halk TV ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın.

Related Posts

Meteoroloji il il açıkladı: Rüzgar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji, Akdeniz, İskenderun Körfezi çevreleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İç Anadolu için sağanak uyarısı yaptı. Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu’da hava açık ve sıcak.

Piyangoda çifte vuruş: Yanlışlıkla milyoner oldu

ABD’nin Massachusetts eyaletinde yaşayan Paul Corcoran isimli bir adam, Powerball çekilişi için yanlışlıkla iki bilet alarak büyük ikramiyenin iki katını kazandı.

Sabah gazetesinde sürpriz veda

Sabah gazetesi yazarı Ferhat Ünlü, medya grubundan ayrıldığını açıkladı.

İlhan Çakır Balıkesir Merkeze Atandı

Ayvalık’ın sevilen emniyet müdürü İlhan Çakır, Balıkesir merkeze atanarak yeni görevine başladı.

Kumar borcu olan damat, düğünden sonra takıları alıp kaçtı

12 Temmuz’da Denizli’de dünya evine giren futbol antrenörü Hüseyin Cumhur Acar, evlendikten 3 gün sonra düğün takılarını alarak kayıplara karıştı. Acar’ın sanal ortamda kumar oynadığı ve yaklaşık 2 milyon TL borcu olduğu öğrenildi.

Resmî Gazete’de bugün (20 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (20 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)