Bodrumlular neye uğradığını şaşırdı: Her şey 1 saatte oldu

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı olan trafik timleri, kendi sorumluluk alanlarındaki denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Trafik ekipleri son olarak Gölköy-Türkbükü arasında drone destekli bir trafik denetimi yaptı.

Drone destekli 1 saatlik trafik denetiminde, hatalı sollama yapan, kırmızı ışıkta geçen ve emniyet kemeri takmayan sürücüler kayıt altına alındı.

SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

1 saatlik drone denetiminde trafik kuralı ihlali yaptığı tespit edilen 75 sürücüye toplamda 230 bin TL ceza uygulandı.

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu tür uygulamaların aratarak devam edeceği belirtildi.

Related Posts

Erdoğan ‘silkeleyin’ demişti: Bakan Işıkhan’dan belediye borçlarına ilişkin açıklama

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘silkeleyin’ diye talimat verdiği belediye borçlarına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu.

Sahipsiz sokak köpekleri denetimlerinde veterinerlere görev

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili yapılacak belediye denetimlerinde veterinerlere de görev verileceğini açıkladı.

Hatay’da tanker kazası

Hatay’ın Antakya ilçesinde seyir halindeki yakıt tankeri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

İsrail askerlerinin yaraladığı Filistinli genç hayatını kaybetti

İsrail ordusunun iki ay önce açtığı ateş sonucu yaralanan Filistinli Ahmed İbrahim Nasasira hayatını kaybetti.

Samsun’da kaza: 1 kişi yaralandı

Samsun’da bir otomobilin, önündeki otomobile arkadan çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.

İran’da limanda şiddetli patlama

İran’ın güneyindeki Shahid Rajaee limanında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın yakıt tankından kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir