ABD’de iniş yapan bir uçağın tekerlek bölmesinde insan cesedi bulundu

T24 Dış Haberler

ABD’nin Hawaii eyaletinde Noel arifesinde United Airlines’a ait bir uçağın iniş takımı bölümünde bir ceset bulunduğu bildirildi.

202 numaralı uçuş, salı sabahı Chicago’daki O’Hare havaalanından kalktı ve öğleden sonra Maui’deki Kahului havaalanına indi.

United Airlines şirketi yaptığı açıklamada, cesedin ne zaman ve nasıl iniş takımına girdiğinin henüz belirsiz olduğunu belirtti ve iniş takımlarına sadece Boeing 787-10 uçağı dışından erişilebileceğini vurguladı.

Şirket, olayla ilgili kolluk kuvvetleriyle birlikte soruşturma yürütüldüğünü açıkladı.

Ölen kişinin kimliği henüz açıklanmadı.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Related Posts

Avcılar’daki dairede patlama sonrası yangın

Avcılar’da bir dairenin mutfağında patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında evde bulunan 1 kişi yaralanırken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Bingöl’de Tır devrildi: Sürücü ağır yaralandı

Bingöl’ün Genç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı.

DEM şimdi de siyasi partilerin İmralı’ya gitmesini istedi

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, “Biz bütün siyasi partilerin mutlaka İmralı’ya gitmesi, Öcalan’la bu süreci tartışması, Kürt sorununun çözümü ve barış açısından kendi görüş, düşünce ve fikirlerini orada iletmesi ve Öcalan’la bu tartışmayı yürütmesinin çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Adana’da 14 milyonluk kaçak telefon ve gözlük yakalandı

Adana’da polisin düzenlediği operasyonda, piyasa değeri 14 milyon 100 bin TL olan gümrük kaçağı telefon ve gözlük ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Kalfa, iş insanını öldürdü! Dehşet anları ortaya çıktı

İş insanı ve Serhat Ardahan Spor’un eski başkanı Aykut Karagöz, ofisinde çıkan silahlı kavgada öldürüldü.

Bahar Aksu cinayetinin sanıkları hakim karşısına çıkıyor

Şişli’de 5 Mayıs 2025’te, arkadaşlarıyla birlikte kaçırmaya çalıştığı eski eşi Bahar Aksu’yu sokak ortasında silahla vurarak öldüren Rüstem Elibol (37) ve ona yardım eden 3 kişi bugün ilk kez Çağlayan’daki İstanbul Adalet Saray 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.